zondag 13 juli 2014

Vatika haarproducten           Salaam,


Zoals jullie aan de titel konden zien ga ik het vandaag hebben over haarproducten van de Dabur Vatika lijn. Veel meiden zullen hier wat over weten of al gebruiken, maar het leek me leuk om daar een stukje over te schrijven.. Er zijn vele verschillende haarproduct merken dus waarom zou je voor Vatika kiezen?De Dabur Vatika lijn, hierin zitten verschillende soorten haarolie , shampoo's , conditioners en haarmaskers. De soorten haarolie zijn gebasseerd op allerlei verschillende kruiden die ieder een eigen effect hebben en je haar dus goed voed. Het merk Dabur is afkomstig uit India en wereldwijd bekend, de producten zijn zelfs in Arabische landen erg bekend en bijna overal verkrijgbaar. De haarolie's zijn ongeveer 4,50 voor een fles van 200 ml .Haarolie:


Vatika amandel haarolie heeft een oranje etiket met een amandel op afgebeeld, naast amandel zijn er ook kruiden van de natuur toegevoegt zoals: hibiscus , olijf en muskroot wat samen voor een heerlijke geur zorgt. In vergelijking met de gewone amandel haar olie , heeft Dabur haarolie een goede voeding eigenschap die je haar minimaal 2x sterker maakt en wat dikker. De olie bestrijd ook de roos met zijn twee natuurlijke ingredienten en houdt je haar soepel en erg zacht.

De olie is makkelijk in het haar te verdelen, neem eerst wat van de olie in je handpalm en masseer je hoofdhuid met wat Dabur Vatika amandel haar olie en laat het dan minimaal twee uur inzitten voor het wassen. Ik zelf masseer mijn hoofdhuid met olie voor het slapen gaan en doe vervolgens ook wat olie in de puntjes, als je daarna een vlecht maakt en gaat slapen word je wakker met klitvrij haar en een natuurlijke glans. Met het uitwassen kun je het beste een shampoo van Dabur nemen voor een complete en effectieve verzorging.Shampoo:


Vatika smooth & silky shampoo is een natuurlijke shampoo die diep in het haar ter werk gaat, terwijl het zachtjes reinigt en je haar voedt. Het maakt je haa zacht en laat het er stralend uitzien. Het heeft een goede balans van natuurlijke ingredienten zoals henna, groene amandelen en shikakaj dat er voor zorgt dat je haar niet meer zo futloos is en de beschadigingen heelt.

De shampoo is goed te combineren met jou gekozen haar olie, zodat het samen je haar een extra boost geeft.
Naast de shampoo's en haarolie heeft Vatika veel meer haarproducten zoals: Gel , serum's , haar creme,
haarmaskers in verschillende soorten geuren en met ieder zijn eigen effect.
Je kunt de Vatika producten online kopen maar je kunt ze ook vinden bij kleine winkeltjes die haarproducten verkopen of bij een afro winkel bij jou in de buurt. Het is het echt waard om het is een keer te proberen.

Ik hoop dat ik jullie alles zo goed mogelijk heb uitgelegt en jullie het leuk vonden om er over te lezen.

Tot de volgende post, neem doordeweeks een kijkje op de site misschien zal ik er tussendoor nog wat op plaatsen.

Liefs,

Amal
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten